Σχετικά με το i-Nucleus

Το i-Nucleus είναι το κορυφαίο παγκόσμιο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικής πληροφορίας (MIS) για σχολεία, κολέγια, κέντρα διδασκαλίας. Είναι επίσης κατάλληλο για οποιοδήποτε κέντρο εκμάθησης.

Το i-Nucleus παρέχει τα καλύτερα εργαλεία σε δασκάλους και εκπαιδευτικούς προκειμένου να βελτιώσει τη διδασκαλία τους, στους μαθητές προκειμένου να επιταχύνουν τη μάθησή τους και στην ομάδα διοίκησης προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία και η υγιής ανάπτυξη του εκπαιδευτικού τους οργανισμού.

Το i-Nucleus αντικαθιστά όλες τις διαφορετικές εφαρμογές σε ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο περιβάλλον, αφαιρώντας τα κενά που προκαλούνται από ξεχωριστές πρακτικές εργασίας, μειώνοντας έτσι τα λάθη και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Προσφέρει μοναδικά και καινοτόμα εργαλεία ροής εργασίας σε καθηγητές και μαθητές, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και αβίαστη διδασκαλία και μάθηση.

Με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ηπειρωτική Ευρώπη, το i-Nucleus είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης σε πολλά ανεξάρτητα σχολεία και ιδιωτικά κέντρα διδασκαλίας. Με την πείρα μας στην εκπαίδευση και το πάθος να ενσωματώσουμε νέες ιδέες και εξελίξεις, το i-Nucleus είναι το καλύτερο εργαλείο για να μεγαλώσει και να ευδοκιμήσει οποιοδήποτε σχολείο, κολέγιο ή εκπαιδευτικό κέντρο.

Μάθηση από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε μέρος

Έχουμε σχεδιάσει τα διαδικτυακά μαθήματα έτσι ώστε οι μαθητές και οι καθηγητές να έχουν μια απρόσκοπτη και ομαλή εμπειρία. Οι καθηγητές δημιουργούν μια διαδικτυακή τάξη με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι μαθητές λαμβάνουν ειδοποίηση στην εφαρμογή τους και, επίσης, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού μέσω της διαδικτυακής πύλης ή της εφαρμογής για smartphone, μπορούν να συμμετάσχουν στα μαθήματά τους όπου και αν βρίσκονται και με οποιαδήποτε προτιμώμενη συσκευή τους (φορητός υπολογιστής, smartphone ή tablet).